Hobbymaterialen

Toekomstige verkoop hobbymaterialen

Na de zomervakantie van 2024 wil ik het assortiment uitbreiden met hobbymaterialen. Denk bijvoorbeeld aan teken- en schildermaterialen en materiaal voor (3D) kaarten maken. Graag hoor ik van jou wat je nodig hebt, wat je bij mij in de winkel zou willen kunnen kopen.

Breng mij jouw verlanglijstje. Vermeld daarop zoveel mogelijk informatie, zoals welk soort product, welke kleur, welke maat of welke sfeer of afbeeldingen. Net wat bij jouw hobby past. Als dank voor je hulp ontvang je van mij een kortingsbon van 10%, welke je kunt gebruiken bij een toekomstige aankoop van bijv. hobbymaterialen.

Je bent niet verplicht om te kopen wat je op je lijstje invult. Dit is alleen om te helpen om een interessant assortiment samen te stellen.

Ik kan je niet garanderen dat jouw gewenste product ook daadwerkelijk te koop zal zijn in de winkel.

Je kunt hieronder een verlanglijstje downloaden en uitprinten. Je ingevulde lijstje kun je bij mij aan de kassa inleveren. Dan ontvang je meteen een kortingsbon.

Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen, maar wil je toch meehelpen, dan mag je het ook digitaal opsturen. Maak bijvoorbeeld een foto en stuur een Whatsapp naar 06 185 638 37 of stuur een mail naar info@stoffenhuisdrachten.nl