Naaiatelier

Wil jij iets laten maken? Dat kun je door mij laten doen. Maar ik ben wel selectief in het aannemen van opdrachten. Dit komt omdat ik namelijk 2 winkels beheer. Ik kan niet steeds de focus houden op het naaiwerk, omdat ik natuurlijk aandacht wil besteden aan de klanten die in de winkel komen. En dat is nog maar een deel van de werkzaamheden.

Zo ga ik geen maatwerk doen en zeker geen reparaties. Ook niet ‘deze broek zit me zo lekker, kun je die namaken’. Dat kost me teveel tijd en daar zijn kleermakers en coupeuses beter in dan ik. Op de pagina ‘Meer ateliers‘ vind je een lijst.

Als er een patroon van is (en het voor mij niet te ingewikkeld is), dan kun je bij mij terecht. Het patroon een beetje aanpassen, zodat je iets unieks hebt, is geen probleem.
Onlangs mocht ik tassen ontwikkelen voor een muziekinstrument. Dat vind ik dan ook wel weer heel leuk om te doen. Ook ‘ik heb mijn (klein)kind dit beloofd, maar het lukt me niet’, of ‘mam, kun je kanten mouwen maken in deze (kant-en-klare) blouse?’, neem ik wel aan.

Heb je een wens, kom dan binnenkort eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

Mijn ervaring lees je op de pagina ‘Wie is …‘.

Naaicafé